Umeå Studentkår
Umeå Studentkår
logo.png

Nyheter

Umeå studentkår

Hur blir jag medlem i Umeå studentkår?

Här kan du teckna medlemskap via medlemsportalen.

För att kunna bli medlem i Umeå studentkår så ska du studera på  grund-, avancerad eller forskarutbildningsnivå vid samhällsvetenskaplig fakultet, humanistisk fakultet eller vid Lärarhögskolan vid Umeå universitet.

Det räcker att du är antagen/registrerad på minst 1 hp för att kunna bli medlem.

Du kan teckna medlemskap genom att komma till kårexpeditionen, du kan betala ditt medlemskap med kort, swish eller kontanter. Fördelen med detta alternativ är att du får ett tillfälligt medlemskort i handen direkt. Detta kan användas på studentpubarna, vid sittningar, föreläsningar och andra arrangemang, samt på IKSU.

Du kan teckna medlemskap hos din programförening, de säljer oftast i början av terminen. Info om detta ges vid terminsstart av din förening. Du får även här ett tillfälligt medlemskort i handen direkt.

Du kan teckna medlemskap via medlemsportalen medlem.umeastudentkar.se. Här betalar du direkt med kort, eller skapar själv en avi för betalning via din internetbank. Här kan du också skriva ut ett kvitto som fungerar som tillfälligt medlemskort.

Du kan ringa eller skicka e-post till kårexpeditionen. Vi kan e-posta dig en avi som du kan betala via din internetbank.

Som medlem får du Campuskortet och det ges ut i samarbete med Mecenat och Studentkortet; du får alltså båda korten – och båda korten fungerar som medlemskort/kårleg.
Beställningar skickas dagligen; det tar ca 2 veckor innan plastkorten kommer i brevlådan. Apparna är dock tillgängliga så snart korten är beställda; det kommer e-post från kortföretagen när det har erhållit beställningen.

Om du har ytterligare funderingar är du välkommen att ringa eller e-posta kårexpeditionen.

Marcus Persson