Umeå Studentkår
Umeå Studentkår

Rekryteringar

brooke-cagle-609880-unsplash.jpg

Studentombud sökes vid Betsek/HHUS

Umeå studentkår organiserar studenter från humanistisk, samhällsvetenskaplig fakultet och lärarutbildning vid Umeå universitet. Organisationen har 7 kårsektioner, 27 kårföreningar och har c:a 5000 medlemmar.

Umeå studentkår bevakar och påverkar utbildningarna på Umeå universitet för att de ska bibehålla en hög kvalité. Organisationen arbetar för att medlemmarna ska ha inflytande över sina studier och sin studiesituation. Umeå studentkår stöttar även medlemmar i frågor om ekonomi, arbetsmiljö och psykosocial trygghet.

BetSek, HHUS och Umeå studentkår söker ett studentombud för handelshögskolan samt de beteendevetenskapliga utbildningarna vid den samhällsvetenskapliga fakulteten. Som studentombud är din huvudsakliga uppgift att tillsammans med övriga studentombud stödja studenter som vänder sig med problem eller frågor rörande sin utbildning eller studiesituation.

Studentombuden agerar också som studentföreträdare för sina respektive ansvarsområden, för uppdraget här beskrivet samhällsvetenskaplig fakultet vid Umeå universitet. Uppdraget som studentombud är ett förtroendeuppdrag med mandatperiod 1 februari 2019 – 30 juni 2019 och kan därefter förlängas till 30/6 2020.

Är du en lösningsinriktad person med intresse för utbildningsfrågor? Tveka inte att söka! Har du dessutom ytterligare frågor om uppdragets innehåll, kontakta i så fall nuvarande studentombud
Frida Annuswer, utbsam2@umeastudentkar.se.

Arvodesnivån är på 16 790kr brutto. Rättighet till 30 dagars ledighet ingår.

Sista ansökningsdag är den 13 januari 2019. Intervjuer kommer att ske löpande.
Personligt brev och CV skickas via projekt.studentumea.se